El

I over 45 år har vores kernekompetence været el-installation. Vi optimerer løbende installationer, og langvarige samarbejdsforhold med kunder gør det muligt at fremtidssikre installationerne. Når vi kender din virksomhed, så kender vi også dine behov - og sammen drøfter vi eventuelle fremtidsplaner. Vi har både erfaring med traditionel og intelligent el-installation. 

Intelligent styring af lys sikrer både bedre arbejdsmiljø og en bedre økonomi. Lad os gennemgå din virksomheds lysinstallationer og optimere på driftsøkonomien - og som bonus øge arbejdsglæden.

VVS og Blik

Vi varetager VVS-arbejdet omkring bygninger og interne installationer, så du kan bevare fokus på driften. Vores kompetencer dækker ventilation, vand- og varmeinstallationer i bygninger.

Et godt indeklima er en afgørende faktor for sundhed og trivsel. Vi mennesker befinder os bedre, koncentrerer os bedre og producerer mere, når vi har et sundt og behageligt indeklima. For at sikre et godt indeklima kan det være nødvendigt med mekanisk ventilation. Hos Øgaard tilbyder vi ventilationsanlæg til kontorer og offentlige institutioner - og vi rådgiver dig naturligvis til den helt rigtige og mest økonomiske løsning. 

Køl og Varme

Opvarmning af bygninger kan være meget ressourcekrævende, og derfor er rådgivning omkring dette meget vigtig. Vi råder over energivejledere, som foreslår den rigtige varmekilde til et nyt projekt - eller i forbindelse med renoveringer. Vi har stor erfaring med installation af varmepumper og klimaanlæg, der kan øge komforten i for eksempel kontormiljøer.

Alarm og Overvågning

Vil du undgå indbrud og uønskede overraskelser? Vi tilbyder installation af forskellige former for alarm og overvågning til offentlige virksomheder - blandt andet adgangskontrol, videoovervågning, indbrudsalarm, brandalarm, nød- og panikbelysningsanlæg.